Oma Piha - palvelu
Oma Piha - palvelu
banneritesti

Oma Piha - palvelu

banneritesti

Oma Piha - palvelu

Nurmikonleikkaus, trimmeröinti, pensasleikkaukset, puiden kaadot, lumityöt

Kevät pilkistää ikkunan takaa, aurinko lämmittää terassia ja nurmikko rupeaa vihertämään. Orvokit sopisivat oven pieleen ja ikkunat kaipaavat huoltoa. Laitettaisiinko tänä keväänä kasvihuoneeseen tomaatintaimet, entä kaipaako puukeinu uutta öljyä pintaan? Olisiko hetki myös tarkistaa rännien kunto ja harjata hiekoitushiekat kulkuväyliltä. Oma piha - me autamme.

Pakkanen nipistää poskia ja ensimmäiset lumihiutaleet tippuvat maahan. On aika lämmittää takkaa ja tarkistaa, että hiekoitushiekkaa on valmiina talven ensimmäisille liukkaille keleille. Varaston lukko olisi hyvä huoltaa, kun se talvisin meinaa ränkätä. Tarvitaanko takkapuita ja kuka kantaa ne sisälle? Nyt olisi aika myös leikata pensaat ennen talven tuloa.

Oma Piha - me autamme

Oma Piha -palvelu on apunasi pihan askareissa ja tehtävissä. Meiltä saat ammattitaitoiset apurit niin talven lumitöihin kuin kevään kukkaistutuksiin. Autamme laittamaan kasvihuoneen kuntoon ja kannamme puut sisälle talven lämmityksiin. Me hiekoitamme liukkaan pihan ja pudotamme lumet katolta. Meiltä saat ammattilaisen rakentamaan istutuslaatikon yrteille sekä kaverin öljyämään terassikalusteet. Olemme apunasi ruohonleikkuussa sekä kannamme multapussit kasvimaalle. Sinun oma pihasi - me autamme.

Oma koti -palveluOma Asukas -palvelu

Muista kotitalousvähennys!

Ota yhteyttä

    Olen kiinnostunut:KiinteistöhuoltoKonetyötOmaTupa