Oma Asukas - palvelu
banneritesti

Oma Asukas - palvelu

Oma Asukas - palvelu

Kevään ensimmäiset raparperit pääsevät kiisseliksi ja uunissa tuoksuu piirakka. Kirjastosta voisi hakea lintukirjan ja tarkistaa, mikä tirriäinen pihapuussa oikein sirkuttaa. Aikakauslehti odottaa keittiönpöydällä ja tyttärentyttärelle olisi kiva lähettää syntymäpäivämuistaminen. Kaupasta voisi hakea ruokatarpeet ja samalla käydä apteekissa.

Jouluverhot odottavat ripustamista ikkunaan ja nenässä tuoksuu pipari. Joululahjat on kohta paketoitu ja amaryllis tuoksuu olohuoneen pöydällä. Joulu on tulossa ja ulkona sataa hiljalleen lunta. Joulukortit viedään postiin seuraavalla kauppareissulla. Oma asukas - me autamme.

Oma Asukas - me autamme

Me haluamme olla apuna ja kaverina arjessa. Tarvitsetko kassien kantajaa kauppareissulle tai kaveria apteekkiin? Istutettaisiinko pelargoniat tänäkin vuonna ja leivottaisiin yhdessä naapurin tuomista omenoista piirakka. Tarvitsetko apua komeron siivoukseen tai sähköpostin kanssa? Haluamme olla apunasi päivän askareissa ja kaverina hautuumaakäynnillä. Meiltä saat apulaisen avuksesi ja kaverin pitämään kädestä, haluamme olla mukana arjessasi auttaen. Oma asukas - me olemme apunasi.

Oma Piha -palveluOma Koti-palvelu

Muista kotitalousvähennys!

Ota yhteyttä

    Olen kiinnostunut:KiinteistöhuoltoKonetyötOmaTupa