kiinteistonhuolto laukaa
kiinteistonhuolto laukaa
banneritesti

Kiinteistöhuolto

banneritesti

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto - luotettavaa kokonaispalvelua

Kiinteistöhuoltopalvelumme huoltaa, ylläpitää ja varmistaa kiinteistöjen teknisten järjestelmien, laitteiden ja rakennusten sekä piha-alueiden kuntoa ja turvallisuutta. Näillä palveluilla kiinteistön omistajille ja käyttäjille voidaan turvata heidän tarpeitaan vastaavat, asianmukaisessa kunnossa olevat toimintatilat ja toiminnan olosuhteet.

Kiinteistöhuoltopalvelumme jakautuu pääosin seuraaviin osa-alueisiin:

  • Kiinteistön huolto- ja kunnossapito (tekniset järjestelmät- ja laitteet, kiinteistö jne.)
  • Ulkoalueiden hoito (puhtaanapito, nurmikonleikkaus, lumen auraus, liukkauden torjunta, kattolumien pudotukset jne.)

Palveluista kootaan yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaalle sopiva palvelukokonaisuus kohteen erityistarpeet huomioiden. Toki kaikki palvelut ovat saatavissa erikseen joko yksittäisenä työtilauksena tai kausisopimuksena. Palvelut tuotamme pienen yrityksen joustavuudella ja henkilökohtaisella palvelulla. Paikallisuus, palvelun hyvä laatu, osaava ja motivoitunut henkilöstö ovat joustavuuden ohella vahvuuksiamme.

Kiinteistöhuollossa on 24/7 päivystys, jolloin voimme reagoida välittömästi sekä asiakkaiden tarpeisiin että kiinteistössä tai olosuhteissa tapahtuviin muutoksiin.

Konetyöt

Kiinteistöhuollon päivystysnumero 24/7

Päivystysnumero tarkoitettu työajan ulkopuolella 16.00 - 07.00 tuleviin kiireellisiin työpyyntöihin ja ovenavauksiin. Päivystysaikana suoritetaan ainoastaan tehtävät joita ei voi vaaraa aiheuttamatta siirtää normaalille työajalle.

Puh. 0400 641 310

Ota yhteyttä

    Olen kiinnostunut:KiinteistöhuoltoKonetyötOmaTupa