Oma Tupa -palvelu
Oma Tupa -palvelu
banneritesti

OmaTupa -palvelu

banneritesti

OmaTupa -palvelu

OmaTupa -palvelu

OmaTupa -palvelu on luotu arjen avuksi. Me olemme apunasi niin orvokkien istutuksessa kuin linnunpöntön teossa. Meiltä saat kaverin nurmikonleikkaukseen tai lumenluontiin. Me tarkistamme palohälyttimen paristot ja vaihdamme jouluverhot kanssasi. Yhdessä tehden arki sujuu mukavasti.

Me olemme apunasi arjen askareissa

On kyseessä nurmikonleikkaus, lumityöt tai rännien puhdistus - meiltä saat ammattilaisen avuksesi. Me autamme kaupassakäynnissä, lääkkeiden annostelussa sekä lähdemme kaveriksi hautausmaalle. Hyppää auton kyytiin niin käydään yhdessä pankissa ja haetaan samalla kasvihuoneeseen tomaatintaimet. Meiltä saat kaverin tapetoimaan olohuoneen seinän ja tiivistämään ikkunat, me autamme kodin pienissä remonteissa ja tarkistamme samalla vesimittarin lukeman. OmaTupa - ota avuksesi.

Soita meille, me vastaamme puhelimeen. Etsitään yhdessä ratkaisut, jotta elämä omassa kodissa saa jatkua.

Muista kotitalousvähennys!

Oma Piha

Nurmikonleikkaus, trimmeröinti, pensasleikkaus, puiden kaadot

Oma Piha -palvelu on apunasi pihan askareissa ja tehtävissä. Meiltä saat ammattitaitoiset apurit niin talven lumitöihin kuin kevään kukkaistutuksiin.

Oma Piha - palvelu

Oma Koti

Rännien puhdistus, hanan korjaus, pienet remontit

Omaan kiinteistöön, mökkiin tai taloon liittyy paljon juoksevia asioita, joissa me haluamme olla apuna. Meiltä saat ammattitaitoisen ihmiset, jotka hoitavat sovitut tehtävät ylpeydellä.

Oma Koti - palvelu

Oma Asukas

Ruokakuljetukset, kyyditsemiset, siivoukset

Me haluamme olla apuna ja kaverina arjessa. Tarvitsetko kassien kantajaa kauppareissulle tai kaveria apteekkiin? Istutettaisiinko pelargoniat tänäkin vuonna ja leivottaisiin yhdessä naapurin tuomista omenoista piirakka.

Oma Asukas - palvelu

Me haluamme olla apunasi

Oma tupa on Laukaan Talopalveluiden palvelukonsepti, mikä tarjoaa apukädet -ja koneet arkeen. Oli se sitten yksittäinen ojankaivuu tai säännölliset kauppareissut, meiltä saat ammattitaitoisen henkilön Oma Tupa -palvelun kautta avuksesi. Me autamme, me olemme mukana sekä järjestämme ja teemme - olemme mukana siellä missä auttavia käsiä tarvitaan.

Meille on tärkeää, että omassa kotona on turvallista olla ja asuminen on mielekästä ja luontevaa. Me olemme paikalla, missä tarvitaan apua koneiden kanssa tai lisäkäsiä päivän askareisiin. Oma Tupa - me autamme.

YhteystiedotPuh. 0400 641 310

Ota yhteyttä

    Olen kiinnostunut:KiinteistöhuoltoKonetyötOmaTupa