Oma Koti - palvelu
Oma Koti - palvelu
banneritesti

Oma Koti - palvelu

banneritesti

Oma Koti - palvelu

Rännien puhdistus, korjaustyöt, remontit, asunnon muutostyöt

Kirjahyllyssä hymyilee lapsenlapsi punaisessa mekossaan, kiinanruusu availee nuppuaan ikkunalaudalla ja radiosta kuuluu säätiedotus. Keittiössä tuoksuu kahvi ja pöydällä on naapurin tuomia omenoita. Eteisen penkillä odottavat lasipurkit kierrätykseen viemistä, kotona on hyvä olla.

Tuuli vihmoo sadetta ikkunaan, syksy on tulossa. Lehdet tippuvat puista ja kolea sää kolkuttaa oven pielessä. Ikkunat voisi tiivistää ja keittiön seinä kaipaisi uutta maalia pintaansa. Mökin laiturin voisi nostaa ja veneen kääntää, jotta talvi saa tulla.

Oma Koti - me autamme

Oma koti on ihmiselle paikka, jossa ihmisen on hyvä ja turvallinen olla. Omaan kotiin liittyy muistoja, tunteita ja arkea - elämää viikon jokaiselle päivälle. Oma koti on apunasi arjen askareissa ja tehtävissä. Meiltä saat ammattilaiset apurit kodin remonttihommiin. Autamme rännien puhdistuksessa ja kaiteiden asennuksissa. Tilaamme nuohouksen ja huolehdimme palovaroittimen paristoista. Meiltä saat avun siivoukseen ja ikkunanpesuun. Sinun oma kotisi - me autamme.

Omaan huoneistoon, taloon tai mökkiin liittyy paljon juoksevia asioita, joissa me haluamme olla apuna. Meiltä saat ammattitaitoisen ihmiset, ketkä hoitavat sovitut tehtävät ylpeydellä. Me autamme paperihommissa, lupa-asioissa sekä avustuksissa - me tiedämme tai selvitämme, mistä löytyy apua asiaan kuin asiaan. Sinun oma kotisi - me autamme.

Oma Piha -palveluOma Asukas -palvelu

Muista kotitalousvähennys!

Ota yhteyttä

    Olen kiinnostunut:KiinteistöhuoltoKonetyötOmaTupa