Turvatekniikka

Turvallisuus ennen kaikkea

Turvaa kotisi syys- ja talvipimeillä

Kauttamme kattavat turvapalvelut sisältäen rikosilmoittimet, palovaroittimet, kosteusilmaisimet ja kameravalvonnat.

Kiinteistömurtojen ja ilkivallan riski kasvaa tunnetusti syys- ja talvipimeiden saavuttua. Toinen merkittävä uhkatekijä kotien turvallisuuteen liittyen on tulipalojen ja vesivahinkojen riski. Nykyisten palovaroitinsäädösten myötä uusiin ja peruskorjattaviin taloihin sekä asuntoihin on asennettava sähköverkkoon kytketyt ja paristovarmennetut palovaroittimet. Hälytysjärjestelmiin liitettynä tieto hälytyksestä voidaan myös välittää eteenpäin. Vesivahinkojen ennaltaehkäisemiseksi voidaan hälytysjärjestelmä ohjelmoida siten, että hälytyksen sattuessa vedentulo kiinteistöön katkeaa automaattisesti. Olemme erikoistuneet mm. kotien turvajärjestelmiin, joiden avulla em. riskejä voidaan ennaltaehkäistä.

Yritykset

Teemme yhteistyötä alan johtavien laitetoimittajien kanssa, joten tarvitsittepa sitten pienen toimiston murtosuojausta tai tuotantotilojenne tarkkaa kulunvalvontaa, meiltä löytyy teille ratkaisut. Palveluitamme käyttää Keski-Suomen alueella mm. Turvatiimi Oyj. Tarvittaessa voitte jättää yrityksenne hälytysjärjestelmän tai kameravalvontajärjestelmän valvonnan kokonaan vartiointiliikkeen hoidettavaksi. Kysy lisää, niin mietitään yhdessä juuri teidän yrityksellenne sopiva ratkaisu.

Kotitaloudet

Jo pelkkä rikosilmoitinlaitteiden ja varoitustarrojen olemassaolo ehkäisee murtoja. Turvatekniikan hintojen lasku on tuonut laitteet jokaisen talouden saataville, siispä hälytysjärjestelmien suosio on kasvanut viime vuosina. Hälytysjärjestelmiin voidaan liittää mm. murto-, palo-, häkä- sekä kosteusilmaisimia. Hälytykset voidaan ohjata joko kiinteää puhelinverkkoa pitkin tai GSM-verkossa omaan matkapuhelimeen tai vartiointiliikkeen hälytyskeskukseen.

Tutustu tarkemmin:
http://jt-turvatekniikka.fi