LVI-työt

Huoletonta asumista

Kodin perusasiat kuntoon

Tarjoamme Keski-Suomen alueella asiakkaillemme LVI-alan ammattiosaamista sekä alan johtavia tuotemerkkejä. Nopea, joustava ja tinkimätön laatu takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen kohteessa kuin kohteessa. Olipa tarpeesi sitten pieni tai suuri, ota rohkeasti yhteyttä!

Lämpö

Toteutamme Keski-Suomen alueella erilaiset omakoti- ja rivitalojen lämmitysratkaisut. Kauttamme saat apua sekä saneeraus-, että uudiskohteissa. Kattava ja laadukas tuotevalikoimamme takaavat asiakkaillemme parhaan lopputuloksen. Onko sinun kodissasi mahdollisuuksia edullisempaan lämmitysratkaisuun? Pyydä asiantuntijamme veloituksettomalle kotikäynnille ja tehdään kodistasi energiaystävällinen.

Vesi

Kauttamme saat kaikki LVI-urakkaan kuuluvat työt ja tuotteet, kuten hanat, suihkut, wc-istuimet, keittiöhanat ja -altaat, sekä kylpyhuonekalusteet. Olipa kyseessä sitten uudis- tai korjausrakentamisen kohde, ota meihin yhteyttä ja kartoitetaan tarpeesi yhdessä ammattilaisten auttamana.

Ilma

Asennamme myös kotisi ilmanvaihtojärjestelmät. Autamme myös mielellämme saneerauskohteiden ilmanvaihtotöissä. Kauttamme saat myös alan laadukkaimmat laitteet ja tarvikkeet. Tarjoamme mm: ilmalämpöpumput, maalämpöjärjestelmät ja lämmöntalteenottojärjestelmät. Kysy edustajaltamme lisää!