Laukaan Talopalvelu

Laukaan Talopalvelu Oy

Laukaan Talopalvelu Oy on vuonna 1988 perustettu laukaalainen kiinteistöjen kunnossapito- ja huoltopalveluja tarjoava ja tuottava yritys. Asiakkaitamme ovat pääosin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt. Huollettavissa kohteissamme on sekä liike- ja teollisuusrakennuksia, että kerros- ja rivitaloja.  Yksittäiset kotitaloudet / omakotitaloasiakkaat ovat kuitenkin lisääntyneet viime vuosien aikana huomattavasti.

Vuonna 2001 Laukaan Talopalvelu Oy sai Laukaan vuoden yrittäjä -palkinnon suorittamastaan ansiokkaasta toiminnasta laukaalaisen elinkeinotoiminnan parissa. Yhtiön palveluksessa on 10 laukaalaista työntekijää. Sesonkiaikoina (kesä, talvi) työntekijämäärä kaksinkertaistuu. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja yritykseemme sitoutunutta, jolloin pystymme kehittämään toimintaamme eteenpäin suunnitelmallisesti ja pitkällä aikavälillä.

Laatimamme laatujärjestelmän keskeisenä tarkoituksena on kehittää toimintaamme jatkuvasti niin, että täytämme asiakkaiden nykyiset ja tulevat tarpeet, sekä odotukset sopimuksen tai työtilauksen tason mukaisesti. Toiminnassamme pyrimme palvelemaan asiakastamme niin, että pääsemme pitkäaikaisiin luottamuksellisiin asiakasssuhteisiin. Asiakassuhde on meille sitoutumista yhteisiin arvoihin ja toimintatapoihin, luottamusta, molemminpuolista yhteistyötä, sekä yhteisiä tavoitteita yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.